Ajankohtaista

Arvostelut

Meistä

Meistä

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on tarjota jäsenilleen ”hyvää musiikkia”.Pääpaino on klassisessa musiikissa, mutta mukaan on aina mahtunut muutakin, kuten jazzia, oopperaa ja operettia. Järjestämme vuosittain vähintään viisi korkealaatuista konserttia, ja järjestämme myös konserttimatkoja.

Yhden konserttimatkan ja ohjelmallisen vuosikokouksen. Olemme myös yhtenä järjestäjänä Suomalaisen Kamariorkesterin heinä-elokuun vaihteessa järjestämissä Tammisaaren kesäkonserteissa.

Hyvien sponsoreiden myötävaikutuksella yhdistyksellä on mahdollisuus saada korkealuokkaisia solisteja ja muita esiintyjiä konsertteihin ja tuottaa korkealaatuisia musiikkitilaisuuksia.

Johtokunta

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Liity jäseneksi

Jäsentiedot

Yhdistyksellä on n. 300 jäsentä. Jäsenenä saat kirjeitse ennakkotietoa konserteistamme ja muista tapahtumista, ja vinkkaamme myös muista konserteista. Jäsenet saavat alennuksen kaikista konserttilipuista, myös Tammisaaren kesäkonserttien pääsylipuista.  Laatu, monipuolisuus ja edulliset lippujen hinnat ovat olleet yhdistyksen tavoitteina jo 60 vuotta.

Liity jäseneksi helposti painamalla alla olevaa nappia. Vuosimaksu on 20 euroa,  perheenjäseniltä 15 euroa.