Medlemsresa till Italien

10.10.2019

Rapallo, Italien

Sibelius-festival 10-14.10.

En Sibelius-festival ordnas i år för femte gången i Rapallo/Santa Margherita i Ligurien på den italienska västkusten. Vi erbjuder nu våra medlemmar möjligheten att njuta av musik i denna fantastiskt vackra trakt, som var välbekant för Sibelius. I festivalen medverkar också allas vår Folke Gräsbeck. Programmet är inte ännu fastslaget i detalj, men man kommer bl.a. att framföra Sibelius första eller tredje symfoni. Några konserter består av kammarmusik för bl.a. cello och piano. Alla konserter har FRITT INTRÄDE.

Enligt planerna sker avfärden från Helsingfors med Finnair torsdag 10.10 kl.8.00 till Milano. Hemresan blir med Finnair måndag 14.10 kl.19.00. På ditresan äter vi gemensam lunch på en vingård. Vi bor på det 4-stjärniga, nyrenoverade hotellet Mediterraneo Hotel & Spa, inrett i 1800-talsstil och omgivet av en trädgård. Hotellet ligger bara några steg från havsstranden.

Inkvarteringen sker i 2-personers rum, också enkelrum finns tillgängliga. Det
är möjligt att äta middag på hotellet för 35 €. Resans pris är 880 € och där ingår flygresorna, hotellet, busstransporter och lunchen på ditresan.
Researrangör är Friman Resor.
Anmälan senast 23.3.2019 till inger.holmberg@frimanresor.fi.
Efter att man anmält sig skickar Frimans en faktura på förhandsavgiften 250 €.